Nord-Europeisk Mesterskap i Turn

3 dager / 10 øvelser / 100 utøvere
Utallige opplevelser

21.-23. Oktober

VM- og OL-deltaker Marius Berbecar til Trondheim

7. September 2016 by TurnMester2
berbecar-mariuss.jpg

 Du kan få med deg mye mer enn selve turnkonkurransene når Nord-Europeisk mesterskap avvikles i Trondheim i oktober. Vi har nå fått bekreftet at tidligere VM- og OL-deltaker Marius Berbecar fra Romania kommer som gjesteturner. Han holder også foredrag passende for alle som vil høre en personlig, sann og inspirerende historie om hardt arbeid, motgang og suksess.

Finn og kjøp billett til foredraget her.

Romania har en lang og sterk turntradisjon, der det forventes at utøverne gir alt for å nå toppen. Og de starter tidlig. Marius Berbecar ble rekruttert til turnsporten allerede i barnehagen(!), og flyttet hjemmefra for å trene turn daglig allerede som 13-åring.

Se billettalternativer og -priser til NEM her.

Best i skranke

Han er enda bare 31 år gammel og holder et meget høyt ferdighetsnivå i flere øvelser, og kan dermed anses som en generalist og lagturner mer enn en spesialist. Hans beste resultater har han oppnådd i skranke, en veldig spennende og severdig øvelse.

Noe av det Marius Berbecar har prestert i internasjonale konkurranser kan du se i ulike youtubeklipp her:

SKRANKE, EM 2015

SVINGSTANG, SWISS CUP 2015

 

Les også om Catalina Ponor, med tre gull fra OL, som også kommer til NEM

Marius Berbecars merittliste inkluderer:

  • 10 plass med lag i London OL 2012
  • 2 plass skranke EM 2015
  • 3 plass lag EM 2012
  • 3 plass European Olympic 2015
  • Han deltok også under OL i 2012.

Se billettalternativer og -priser til NEM her.

Oppturer, nedturer og suksess etter motgang

Foredraget hans handler om hans egen karriere; både oppturer og nedturer; fysiske og mentale. Marius har vært gjennom lange perioder med skader og fravær fra idretten. Men han har alltid samlet seg, kommet tilbake og vant blant annet EM-medaljer i Baku i 2015.

berbecar (2)Relevant for flere enn turnere

Når man vet hvor hard konkurransen er i turn, hvor stor utbredning idretten har, og hvor tidlig mange satser, så er det lett å tenke seg at hans erfaringer og refleksjoner rundt det å prestere – og oppnå resultater etter motgang – kan overføres til andre temaer enn turn, både innen andre idretter og i arbeidsliv. Han forteller også hvordan han ser på det å ha vært en del av toppidretten i Romania.

Marius Berbecar forteller deg historiene som avdekker hva som kreves for å overvinne motgang og oppnå resultater i én av verdens mest krevende idretter.

Finn og kjøp billett til foredraget her.

 

 

TurnMester


2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *