Nord-Europeisk Mesterskap i Turn

3 dager / 10 øvelser / 100 utøvere
Utallige opplevelser

21.-23. Oktober

Aksel Kolstad toastmaster på Mesterskapsbanketten

30. September 2016 by TurnMester0
45f0ef0c-7848-48b6-92f9-5bebcdce4a8c.jpg

Multitalentet Aksel Kolstad er toastmaster på utøvernes bankett og kunstnerisk innslag på mottakelsen på rådhuset i Trondheim som holdes i forbindelse med Nordeuropeisk mesterskap i Turn i oktober.

Kolstad vil nærmere bestemt ha oppgaven som pianist, humorist, og toastmaster på banketten. Han vil også legge vekt på den seriøse siden av et slikt arrangement og vil derfor forsøke å si noe om parallellene mellom idrett og kultur ved mottakelsen på rådhuset.  

Athenas, Kolstads management, beskriver ham slik:

Aksel holder ofte foredrag om markedsføring og PR, salg (kunsten å selge = kunsten å gi), innovasjon og gründervirksomhet, branding, lederskap og samarbeid. Han er opptatt av hvordan du kan tenke annerledes og hvordan du kan leke deg til suksess med humor.

Aksel Kolstad er en uredd, original musiker og kunstner. Hans kreative prosjekter bryter frem nye baner. Som komponist er han hyllet i Russland og Estland som et geni. Han har blitt kalt Norges svar på Victor Borge og Göteborgsposten mener han er vår tids Franz Liszt. Aksel er utøvende komponist og konsertpianist ved siden av å være en banebrytende og kontroversiell forretningsmann, med sitt Café de Concert konsertgalleri på Tjuvholmen i Oslo. Café de Concert er blitt omtalt i både TIME Magazine og på CNN.
Han kommer fra en flerkulturell familie og er kjent for å sjonglere med de fleste latinske språkene, tysk og også alle norske dialekter. Aksel er en humorist som ofte får fulle saler til å sprekke av latter. Han har forøvrig gjort et par show på Latter på Aker Brygge også. Kombinasjonen av kunnskap, formidlingsevne og humor står sentralt når Aksel holder foredrag, og finnes det et flygel i nærheten gjør han prisbelønte såkalte konsert-foredrag hvor han gjør virtuose nummer på flygelet inne i mellom foredraget.

(Kilde: http://www.athenas.no/flx/foredragsholdere/aksel-kolstad-foredragsholder).

cfc_21-kopiAksel Kolstad har også en fartstid som idrettsmann, nærmere bestemt basketballspiller (men valgte pianoet da han var 17), og kan derfor i denne sammenhengen reflektere over flere forhold og sammenhenger i idretten og mellom idretten og andre aktiviteter som:

Se mer av Aksel Kolstad som musiker, komiker og entertainer på hans egne Youtubekanal!

 

 

 

 

 

Mer om Aksel Kolstad:
Quentin Tarantino of Classical Music
(TIME Magazine).

Aksel Kolstad

Den unge norske pianisten, komponisten og entertaineren Aksel Kolstad er en uredd og original musiker og kunstner som er banebrytende med sine kreative prosjekter. Som komponist er han hyllet i Russland og Estland som et geni, og Göteborgsposten har kalt ham vår tids Franz Liszt. Hans konsert-galleri, Café de Concert, er omtalt i både TIME Magazine og på CNN, og befinner seg på Tjuvholmen i Oslo. Der serverer han champagne og pølse i lompe på sine konserter som avholdes i hovedsalen i tillegg til hans intimkonserter på do, der han også har et piano. 

Aksel er en innovativ og nytenkende pianist som skreddesyr klassiske konserter for et hvilket som helst publikum. Han inspirerer og underholder, og lykkes glimrende i å servere klassisk musikk på en ny og spennende måte. Musikken kombinerer han med gøyal humor, hvilket tilsammen gir publikum et unikt show med høy underholdningsverdi.

Han gjør også foredrag samt er ettertratet som konferansier. Aksel behersker norsk, engelsk, fransk, tyrkisk, tysk og italiensk.

“Quentin Tarantino of classical music” – TIME Magazine

“The Franz Liszt of our time” – Göteborgsposten

“The New Norwegian Victor Borge” – Jeffrey Gurian, comedy writer

“Aksel Kolstad is an internationally acclaimed Norwegian pianist and stand-up comedian. – Perth, Australia
“Classical pioneer” – Dagsavisen
“Kolstad´s Gershwin performances are brilliant” Tønsberg blad

TurnMester


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *